Supa de rosii deosebita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (ptr o oala de 5 kg)
  • - o ceapa alba tocata
  • -1 ardei gras
  • -un morcov ras
  • -1 leg patrunjel
  • -1 dovlecel mic
  • -1 conopida mica
  • -2,5 kg rosii mici coapte
  • ulei ,sare

Mod de preparare

Se calesc ceapa,cozile de patrunjel tocate,morcovul ras,ardeiul tocat cu putin ulei.

Se adauga dovlecelul ras sau tocat cubulete,conopida buchetele,se pune apa cit sa le acopere.Se sareaza.Se fierb.

Separat,se fierb rosiile .Se scot,se dau prin masina de tocat sa fie pasta.

Cind au fiert primele ingrediente,se aduga pasta de rosii,se mai poate pune din zeama in care au fiert rosiile,se mai dau citeva clocote.La sfirsit se adauga restul de frunze de patrunjel tocate.Se poate servi si rece.

Supa trebuie sa iasa groasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci