autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de rosii deosebita

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2007

Ingrediente
(ptr o oala de 5 kg), - o ceapa alba tocata, -1 ardei gras, -un morcov ras, -1 leg patrunjel, -1 dovlecel mic, -1 conopida mica, -2,5 kg rosii mici coapte, ulei ,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se calesc ceapa,cozile de patrunjel tocate,morcovul ras,ardeiul tocat cu putin ulei.
Se adauga dovlecelul ras sau tocat cubulete,conopida buchetele,se pune apa cit sa le acopere.Se sareaza.Se fierb.
Separat,se fierb rosiile .Se scot,se dau prin masina de tocat sa fie pasta.
Cind au fiert primele ingrediente,se aduga pasta de rosii,se mai poate pune din zeama in care au fiert rosiile,se mai dau citeva clocote.La sfirsit se adauga restul de frunze de patrunjel tocate.Se poate servi si rece.
Supa trebuie sa iasa groasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii deosebita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de arpacas, naut, ciuperci, cu bacon crocant

Supa de arpacas, naut, ciuperci, cu bacon crocant

Se spala arpacasul si nautul si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce arpacasul si nautul au dat

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Curatam si spalam legumele. Intr-o oala, punem jumatate din ulei, adaugam ceapa pe care o tocam marunt

14 voturi    5 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • (ptr o oala de 5 kg)
  • - o ceapa alba tocata
  • -1 ardei gras
  • -un morcov ras
  • -1 leg patrunjel
  • -1 dovlecel mic
  • -1 conopida mica
  • -2,5 kg rosii mici coapte
  • ulei ,sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Gazpacho