Rosiile spalate si taiaie bucati se pun intr-o oala acoperita, se pune pe foc. Se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa rosiile. Cand s-au inmuiat bine, se trec prin sita si se subtiaza cu zeama. Se pune orezul, se lasa sa fiarba bine, se potriveste de sare. Inainte de a servi se bat galbenusurile cu smantana. E foarte gustoasa si rece. Orezul poate fi inlocuit cu arpacas, muiat in apa de cu seara, ca sa fiarba mai usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii