Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg rosii, zeama de carne sau de zarzavat, 2-3 linguri orez, 2 oua, 2 linguri smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Rosiile spalate si taiaie bucati se pun intr-o oala acoperita, se pune pe foc. Se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa rosiile. Cand s-au inmuiat bine, se trec prin sita si se subtiaza cu zeama. Se pune orezul, se lasa sa fiarba bine, se potriveste de sare. Inainte de a servi se bat galbenusurile cu smantana. E foarte gustoasa si rece. Orezul poate fi inlocuit cu arpacas, muiat in apa de cu seara, ca sa fiarba mai usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine, se taie in 2-3 bucati si se pun la fiert
6 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Curatam morcovul, pastarnacul si il dam pe razatoarea mica.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Rosiile
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
O bunatate !