autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de sfecla rosie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 400 g sfecla rosie fiarta, , 3 rosii, , 10 cl otet de vin, , 1 cub de concentrat de pasare, , 1 lingura ulei de masline, , 1 lingurita zahar, , sare, , piper negru macinat., Pentru sos: 150 g branza de vaci, , 1/2 legatura marar verde, , 1/2 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o marunt. Curatati sfecla si taiati-o bucatele. Opariti rosiile, indepartati pielita si semintele (strangandu-le intre palme) si taiati-le cubulete.
Incingeti uleiul intr-o cratita si caliti ceapa, fara sa se rumeneasca. Adaugati cubuletele de rosie, sfecla, zaharul, sarati, piperati, turnati peste legume otetul si 70 cl de apa si incorporati cubul de concentrat de pasare. Lasati supa sa dea in clocot, acoperiti cratita cu un capac si continuati sa fierbeti supa, la foc mic, circa 30 de minute.
Intre timp, stoarceti jumatatea de lamaie, taiati mararul (cu foarfeca) si amestecati-le - intr-un bol - cu branza de vaci. Gustati sosul de sare si piper si serviti-l impreuna cu supa fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema rece de sfecla rosie

Supa crema rece de sfecla rosie

-Curățați legumele și le tocați în cuburi; -Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute,

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In

0 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 400 g sfecla rosie fiarta
  • 3 rosii
  • 10 cl otet de vin
  • 1 cub de concentrat de pasare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat.
  • Pentru sos: 150 g branza de vaci
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 lamaie.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovlecei Supa crema de dovlecei

Este o reteta de post super, super gustoasa si sanatoasa! Legumele curatate, spalate, taiate, se pun in oala pe fo,c cu apa cat sa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa crema de cartofi dulci Supa crema de cartofi dulci

Legumele curatate, spalate, taiate, se pun intr-un vas, pe foc, cu apa si putina sare, iar dupa ce au fiert bine timp de 15-20min, se

1 vot    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume rumenite la cuptor