autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de sfecla rosie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 400 g sfecla rosie fiarta, , 3 rosii, , 10 cl otet de vin, , 1 cub de concentrat de pasare, , 1 lingura ulei de masline, , 1 lingurita zahar, , sare, , piper negru macinat., Pentru sos: 150 g branza de vaci, , 1/2 legatura marar verde, , 1/2 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Curatati ceapa si tocati-o marunt. Curatati sfecla si taiati-o bucatele. Opariti rosiile, indepartati pielita si semintele (strangandu-le intre palme) si taiati-le cubulete.
Incingeti uleiul intr-o cratita si caliti ceapa, fara sa se rumeneasca. Adaugati cubuletele de rosie, sfecla, zaharul, sarati, piperati, turnati peste legume otetul si 70 cl de apa si incorporati cubul de concentrat de pasare. Lasati supa sa dea in clocot, acoperiti cratita cu un capac si continuati sa fierbeti supa, la foc mic, circa 30 de minute.
Intre timp, stoarceti jumatatea de lamaie, taiati mararul (cu foarfeca) si amestecati-le - intr-un bol - cu branza de vaci. Gustati sosul de sare si piper si serviti-l impreuna cu supa fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Pasul 1: Tocam marunt ceapa. Taiem cartofii, morcovul si sfecla rosie in cuburi. Tocam

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de sfecla rosie cu portocale

Supa crema de sfecla rosie cu portocale

Curatam legumele si le spalam bine in apa rece . Le facem cubulete , cu cat le taiem mai marunt

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 400 g sfecla rosie fiarta
  • 3 rosii
  • 10 cl otet de vin
  • 1 cub de concentrat de pasare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat.
  • Pentru sos: 150 g branza de vaci
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 lamaie.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de legume - de post