autor:

mariana

» » Supe de legume

Supa de sfecla rosie cu hrean

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
600g sfecla rosie, , 2 ling. hrean proaspat razuit,, ciapa verde, 1 ou fiert, 300g smintina, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se amestecă apoi cu 1 litru apă şi se dă în clocot. Smântâna se toarnă în supa clocotindă, puţin câte puţin, amestecând încontinuu apoi adaugam si hreanul. Se lasă să fiarbă 10 minute, după care se pune sfecla tocată şi se mai lasă 5 minute la fiert, apoi se potriveşte de sare şi piper şi se mai dă în 2-3 clocote.

Se serveşte rece, cu ciapa verde si oul fiert pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sfecla rosie cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de fasole uscata

Ciorba de fasole uscata

Fasolea se alege,se spala,se lasa cateva ore la inmuiat, dupa care se va opari schimbandu-se de doua-trei

70 voturi    19 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de legume - de post

Supa de legume - de post

Se curata zarzavatul si se taie in patru radacinoasele, celelalte cuburi. Ceapa eu o pun intreaga. Se

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O bunatate si eu folosesc sfecla rosie destul de des !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Arata bine!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Foarte aspectoasa!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Buna supica asta si foarte sanatoasa !!! Bravo ! Eu am facut pina acum doar bors de sfecla....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun...Si eu folosesc mult sfecla rosie la diferite supe,creme ...,da o aroma si un gust deosebit...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 600g sfecla rosie
  • 2 ling. hrean proaspat razuit,
  • ciapa verde
  • 1 ou fiert
  • 300g smintina
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate si eu folosesc sfecla rosie destul de des !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de mazare