autor:

mariana

» » Supe de legume

Supa de sfecla rosie cu hrean

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
600g sfecla rosie, , 2 ling. hrean proaspat razuit,, ciapa verde, 1 ou fiert, 300g smintina, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se amestecă apoi cu 1 litru apă şi se dă în clocot. Smântâna se toarnă în supa clocotindă, puţin câte puţin, amestecând încontinuu apoi adaugam si hreanul. Se lasă să fiarbă 10 minute, după care se pune sfecla tocată şi se mai lasă 5 minute la fiert, apoi se potriveşte de sare şi piper şi se mai dă în 2-3 clocote.

Se serveşte rece, cu ciapa verde si oul fiert pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sfecla rosie cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supă cremă de brocoli

Supă cremă de brocoli

Se pun rădăcinoasele la fiert (curăţate, spălate si tăiate). Peste 10-15 minute se adaugă

2 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Dovleacul curatat de seminte si decojit, il radem. Calim ceapa tocata marunt pana devine sticloasa,

13 voturi    12 comentarii
35 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O bunatate si eu folosesc sfecla rosie destul de des !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Arata bine!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Foarte aspectoasa!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Buna supica asta si foarte sanatoasa !!! Bravo ! Eu am facut pina acum doar bors de sfecla....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun...Si eu folosesc mult sfecla rosie la diferite supe,creme ...,da o aroma si un gust deosebit...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 600g sfecla rosie
  • 2 ling. hrean proaspat razuit,
  • ciapa verde
  • 1 ou fiert
  • 300g smintina
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate si eu folosesc sfecla rosie destul de des !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de rosii cu oase garf si galuste