* Se curata sfecla de coaja, prazul de prima pielita si de mustati, usturoiul de foite. Se taie toate marunt.
* Se fierbe apa cu concentratul de pasare si cele doua foi de dafin. Se adauga legumele taiate si se lasa sa fiarba la foc mijlociu, 20 de minute. Se scot foile de dafin si se paseaza supa cu legumele prin mixer sau sita.
* Intr-un castron, se amesteca mustarul cu sarea, piperul si otetul, apoi se adauga smantana si supa de sfecla. Marul se curata de coaja si se taie felii subtiri, la fel si ceapa. Se stropesc cu sucul stors de lamaie si se presara, impreuna cu boabele de mustar, peste supa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii