autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de sfecla rosie

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
300 g sfecla rosie (mai mica si nelemnoasa), 1/2 fir de praz, 2 catei de usturoi, 200 ml smantana, 1 l apa fiarta cu concentrat de pasare (Knorr), 2 foi de dafin, sare, piper macinat proaspat, 1-2 linguri de mustar iute, 2-3 linguri otet de mere, 1/2 mar, 1 ceapa verde, 1/2 lamaie, 1/2 lingurita boabe de mustar., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

* Se curata sfecla de coaja, prazul de prima pielita si de mustati, usturoiul de foite. Se taie toate marunt.
* Se fierbe apa cu concentratul de pasare si cele doua foi de dafin. Se adauga legumele taiate si se lasa sa fiarba la foc mijlociu, 20 de minute. Se scot foile de dafin si se paseaza supa cu legumele prin mixer sau sita.
* Intr-un castron, se amesteca mustarul cu sarea, piperul si otetul, apoi se adauga smantana si supa de sfecla. Marul se curata de coaja si se taie felii subtiri, la fel si ceapa. Se stropesc cu sucul stors de lamaie si se presara, impreuna cu boabele de mustar, peste supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
supa crema cu sfecla rosie

supa crema cu sfecla rosie

Se taie legumele si se pun la fiert in 3 l apa si sare. Dupa ce au fiert se dau prin blender. Separat

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema rece de sfecla rosie

Supa crema rece de sfecla rosie

-Curățați legumele și le tocați în cuburi; -Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute,

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 300 g sfecla rosie (mai mica si nelemnoasa)
  • 1/2 fir de praz
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • 1 l apa fiarta cu concentrat de pasare (Knorr)
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper macinat proaspat
  • 1-2 linguri de mustar iute
  • 2-3 linguri otet de mere
  • 1/2 mar
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 lingurita boabe de mustar.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de gulii