se curata ceapa, cateii de usturoi si cartofii. Se toaca ceapa, usturoiul si cartofii mărunt. Se incinge uleiul intr-o oală. Se soteaza 2 minute legumele tocate. Se adauga praful de curry, foile de dafin si supa de peste. Se lasa să fiarbă la foc mic. Se curata si se taie in lamele subtiri, morcovul, telina si patrunjelul. După ce supa a fiert 20 de minute, adăugaţi zarzavaturile. Dupa 10 minute se adauga rosiile, ardeiul gras si tijele de telina . Cand sunt 90% fierte toate legumele, se adauga somonul intai si apoi crevetii. Cand pestele se ridica la suprafata se inchide focul si se adauga frisca lichida, usturoiul pisat, mararul, patrunjelul si sucul de lamaie sau otetul. Daca se reincalzeste supa, sa nu se ajunga la punctul de fierbere ! Se serveste cu frunze de morcov tocate.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii