Se opareste spanacul bine spalat intr-un l de apa clocotita pana se inmoaie,se pune la strecurat,pastrand apa.Separat,se caleste putin de tot faina in uleiul incins si se stinge cu apa in care s-a oparit spanacul.Cand da in fierbere se sparg ouala si se adauga pe rand,direct in oala in clocot,fara sa le amestecati,astfel incat sa fiarba intregi si 2 lingurite de vegeta.Se tine aproape un pahar cu apa rece si din cand in cand se stropeste pentru a nu iesi in foc.Dupa ce ouale sunt fierte(galbenusul e tare in interior)se amesteca smantana cu supa fierbinte si se toarna deasupra in fir subtire.Apoi se toaca marunt spanacul oparit ,patrunjelul verde si foarte putin marar.Se mai da un clocot,stropind in permanenta cu apa rece.Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit putin se adauga zeama de la o lamaie mare.Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii