Se opareste spanacul bine spalat intr-un l de apa clocotita pana se inmoaie,se pune la strecurat,pastrand apa.Separat,se caleste putin de tot faina in uleiul incins si se stinge cu apa in care s-a oparit spanacul.Cand da in fierbere se sparg ouala si se adauga pe rand,direct in oala in clocot,fara sa le amestecati,astfel incat sa fiarba intregi si 2 lingurite de vegeta.Se tine aproape un pahar cu apa rece si din cand in cand se stropeste pentru a nu iesi in foc.Dupa ce ouale sunt fierte(galbenusul e tare in interior)se amesteca smantana cu supa fierbinte si se toarna deasupra in fir subtire.Apoi se toaca marunt spanacul oparit ,patrunjelul verde si foarte putin marar.Se mai da un clocot,stropind in permanenta cu apa rece.Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit putin se adauga zeama de la o lamaie mare.Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii