autor:

Sidy

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa de spanac

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2014

Ingrediente
250 g spanac, 1 morcov, 1 patrunjel, 3-4 catei usturoi, 1 rosie, 2 linguri ulei, sare, piper Cayenne Kotany, 2l supa de carne, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Supa aceasta se poate face cu spanac congelat sau cu spanac proaspat.Daca este proaspat, prima data se rup coditele apoi se spala bine de tot si se rup frunzele cu mana.
Daca o faceti cu spanac congelat ,nu mai trebuie nici macar sa il decongelati.
Curatam zarzavatul , il spalam si apoi il radem pe razatoare cu gauri mari. Usturoiul il dam prin presa.
Punem uleiul la incalzit si tragem la tigaie morcovul.
Adaugam spanacul si supa de carne, apoi patrunjelul ras, rosia taiata cubulete si usturoiul presat.Pinem si un varf de cutit din piperul Cayenne si lasam sa dea in clocot supa.Reducem focul si lasam sa fiarba legumele.
Dupa 15 minute , cand acestea sunt fierte batem bine oul, adaugam 1-2 polonice cu supa fierbinte , amestecam si turnam toata compozitia in supa.
Stingem focul si supa este gata, se poate servi.
Cine doreste poate adauga in farfurie o lingura cu smantana sau o lingura de zeama de pe ardeii iuti pusi pe iarna.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/supa-de-spanac.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de spanac

Supa crema de spanac

Dupa ce am curatat cartoful, ceapa si usturoiul, le-am taiat in cubulete si le-am pus la fiert cu

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema cu spanac

Supa crema cu spanac

Taiem ceapa si usturoiul julienne si le calim in ulei de masline, atat cat sa se inmoaie. Punem bulionul

5 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 18 mai 2014

    Da draga Vicky Wilde, dar eu am facut cu spanac congelat...

  • Fara foto

    Vicky Wilde , 14 mai 2014

    Spanacul, (ca si stevia si macrisul), este bogat in oxalati care trec in apa in care fierbe. Nu se recomanda sa se faca supa-ciorba din aceste frunze, decat daca au fost fierte putin inainte si aruncata apa in care au fiert, Chiar si pentru o mancare se recomanda ca frunzele sa se fiarba putin inainte, se arunca apa si apoi se pregatesc dupa dorinta si gust.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Da draga Vicky Wilde, dar eu am facut cu spanac congelat...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa Crema de Linte Rosie