Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1/2 kg. sparanghel, 150 gr. smintina, un ou, 2 l apa, sare, 50-60 gr. unt, 1/2 lingura faina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind sparanghelul este fiert, oala se ia de pe foc. Intr-un vas se topeste untul, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se toarna citeva linguri de supa. Dupa citeva clocote, se toarna in supa si se lasa sa fiarba impreuna 5-10 minute. Se bate un ou si smintina si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.
Se serveste cu saleuri de cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga pastarnacul, prazul si ceapa verde si se calesc 10 minute
6 voturi
9 comentarii
45 min
Broccoli se desface in buchetele si se spala. Sparanghelului i se inlatura partea lemnoasa si se
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate