autor:

Doina  Varga

» » Supe de carne

Supa de tacam de curcan cu taitei

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
750 g spate, gat, tartita de curcan, 1 morcov, 2 cartofi, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 100 g telina, 2 cepe, 1 ardei gras, 1 legatura patrunjel, 2 cuburi/lingurite delikat, 1 lingurita zahar, 100 g taitei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Puneti la fiert carnea in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si adaugati legumele intregi, curatate si spalate. Lasati sa fiarba 30 minute, la foc mic, adaugati zaharul, concentratul si putin piper. Intre timp puneti la clocotit 1 litru de apa si fierbeti taiteii cateva minute, conform indicatiilor de pe pachet.
Dupa ce au fiert taiteii, puneti-i intr-o strecuratoare, clatiti-i cu apa rece si puneti-i in supiera. Adaugati verdeata tocata si supa clocotita.
O puteti servi simpla sau cu carne rasol. Din restul de carne si legume fierte puteti prepara ciulama, boeuf, etc.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de tacam de curcan cu taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de taitei

Supa de taitei

Carnea portionata se fierbe in apa cu sare,spumanduse de cate ori este nevoie,dupa care se adauga

2 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Supa Lucsicos

Supa Lucsicos

Incepem prin a pune apa la fiert si doar cand clocoteste bagam coditele de porc si sare.In timp ce

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Foarte buna, imi place tare mult supa de taitei si de galuste.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Arata foarte bine supica ta Doina. Inghit in sec.

  • Fara foto

    lumi , 22 ianuarie 2010

    foarte buna si fara colestorol!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 750 g spate
  • gat
  • tartita de curcan
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 100 g telina
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 cuburi/lingurite delikat
  • 1 lingurita zahar
  • 100 g taitei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

127 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna, imi place tare mult supa de taitei si de galuste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de gaina