Puneti la fiert carnea in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si adaugati legumele intregi, curatate si spalate. Lasati sa fiarba 30 minute, la foc mic, adaugati zaharul, concentratul si putin piper. Intre timp puneti la clocotit 1 litru de apa si fierbeti taiteii cateva minute, conform indicatiilor de pe pachet.
Dupa ce au fiert taiteii, puneti-i intr-o strecuratoare, clatiti-i cu apa rece si puneti-i in supiera. Adaugati verdeata tocata si supa clocotita.
O puteti servi simpla sau cu carne rasol. Din restul de carne si legume fierte puteti prepara ciulama, boeuf, etc.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii