autor:

burdulea maria elena

» » Supe de carne

Supa de taitei

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
5 morcovi, 1 bucata telina, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, vegeta, sare, 4-5 ciocanele de pui, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

17 voturi

Mod de preparare

La noi in Ardeal supa de taitei, se face limpede, cea de sarbatoare nu se serveste la masa cu zarzavatul in ea. Acuma, sarbatorile au trecut, nu am vrut sa mai fac salata de boeuf din zarzavat si atunci l-am taiat bucatele si l-am lasat in supa. Doar ceapa am fiert-o intreaga si am scos-o afara. Sa va spun cum am facut supa. Am oparit carnea, am curatat-o, am spalat-o bine. Intro oala de 3 litri cu apa, am pus la fiert carnita, zarzavatul curatat si spalat, la foc mare. Cand incepe sa fiarba se spumuieste supa si se reduce focul. Fierbem supa la foc domol pana la fierberea carnii si zarzavatului. Separat, fierbem taiteii cum ne indica instructiunile de pe ambalaj, clatim cu apa rece si ii adaugam la supa. Am folosit taitei subtiri si scurti. Deasupra presaram verdeata tocata marunt. Se serveste cu un praf de piper macinat si o bucata de carne(cate un ciocanel).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de vitel cu taitei de casa

Supa de vitel cu taitei de casa

O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita fata de celelalte supe. Spalam oasele de

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa crema de linte cu taitei lati- Regag adass-specific palestiniana

Supa crema de linte cu taitei lati- Regag adass-specific palestiniana

Supa crema de linte Lintea se curata si se spala. Intr-o cratita antiaderenta se prajeste ceapa

7 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Zanfir , 31 octombrie 2017

    Imi place f mult supa de pui

  • Fara foto

    Lucica Lefter , 10 mai 2014

    Cea mai buna supa ,imi place !

  • Fara foto

    Bogdan Vlad Ropcean , 05 martie 2014

    goody, goody! :)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      E gustoasa, supa mea preferata.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

      Mi-ai facut pofta,voi face si eu !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

      Silvia, multumesc mult pt comentariile frumoase, ma bucur ca iti place supica mea.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      Super frumos arata.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Multumesc Monica, ma bucur ca iti place.

    • Fara foto

      Monica Rus (Maestru bucatar) , 21 aprilie 2010

      E frumoasa supa, toate cele expuse arata fain.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

17 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Zanfir

Imi place f mult supa de pui

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de pui cu cartofi si legume Ciorba de pui cu cartofi si legume

Se fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne si dupa ce a fiert, se scoate puiul pe o farfurie.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Zeama de peste Zeama de peste

Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa alba de pui