Curatati telina si cartoful si taiati-le cubulete. Despicati prazul in patru - pe lung, spalati-l bine si taiati-l rondele subtiri.
Lasati untul sa se topeasca intr-o cratita si caliti prazul la foc mic circa 10 minute, impreuna cu costita taiata fasii. Adaugati cubul de supa concentrata maruntit, telina si cartofii si acoperiti-le cu 1,2 l de apa clocotita. Sarati cu grija, piperati, amestecati de cateva ori si lasati supa sa fiarba incetisor 35 de minute. Intre timp, taiati cascavalul cubulete. Pasati supa (sau mixati-o) pentru a obtine o crema fina, si mai gustati-o o data de sare si piper. Serviti-o fierbinte in farfurii incalzite, dupa ce ati presarat deasupra cubuletele de cascaval, chimenul si patrunjelul verde tocat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii