autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de telina cu cascaval

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 felii cascaval moale, , 1 radacina mica de telina, , 1 fir de praz, , 1 cartof mare, , 100 g costita afumata, , 1 cub supa concentrata de pasare, , 1 lingura seminte de chimen, , 4 fire de patrunjel verde, , 20 g unt, , sare, , piper.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Curatati telina si cartoful si taiati-le cubulete. Despicati prazul in patru - pe lung, spalati-l bine si taiati-l rondele subtiri.
Lasati untul sa se topeasca intr-o cratita si caliti prazul la foc mic circa 10 minute, impreuna cu costita taiata fasii. Adaugati cubul de supa concentrata maruntit, telina si cartofii si acoperiti-le cu 1,2 l de apa clocotita. Sarati cu grija, piperati, amestecati de cateva ori si lasati supa sa fiarba incetisor 35 de minute. Intre timp, taiati cascavalul cubulete. Pasati supa (sau mixati-o) pentru a obtine o crema fina, si mai gustati-o o data de sare si piper. Serviti-o fierbinte in farfurii incalzite, dupa ce ati presarat deasupra cubuletele de cascaval, chimenul si patrunjelul verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de telina cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de praz cu carne tocata si branza

Supa de praz cu carne tocata si branza

Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curățate și mărunțite se călesc în puțin ulei de măsline

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa crema de rosii cu mascarpone

Supa crema de rosii cu mascarpone

O varianta a supei crema de rosii cu o aroma cu totul distincta, greu de descris pana nu o gusti

7 voturi    6 comentarii
20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 felii cascaval moale
  • 1 radacina mica de telina
  • 1 fir de praz
  • 1 cartof mare
  • 100 g costita afumata
  • 1 cub supa concentrata de pasare
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 4 fire de patrunjel verde
  • 20 g unt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de morcov