autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de telina cu ridichi si mar

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g telina (radacina), , 80 g unt, , sare, , piper, , 1 legatura ridichi, , 1 mar, , 200 g frisca batuta.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata telina, se taie cubulete si se dunstuieste putin in untul incins (sa fie rumen). Se stinge cu 600 ml apa, se fierbe incet - cu capac - circa 10 minute si se paseaza, cu zeama cu tot, se sareaza si se pipereaza.
Ridichile spalate si zvantate se taie feliute, iar marul, curatat, se da pe razatoarea mare sau se taie fasii.
Se pune piureul de telina la fiert, amestecand intruna, si cand da in clocot, se ia de pe foc si se incorporeaza in el frisca batuta. Se garniseste supa cu feliile de ridichi si de mar si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de telina cu ridichi si mar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPĂ DE ROŞII CU GĂLUŞTE DE GRIŞ ŞI LEUŞTEAN

SUPĂ DE ROŞII CU GĂLUŞTE DE GRIŞ ŞI LEUŞTEAN

Spălaţi şi curăţaţi morcovii, păstârnacul, ţelina, pătrunjelul, ardeiul. Puneţi toate

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Se marunteste ceapa si se pune la calit, ciupercile curatate se pun peste ceapa, se adauga oregano

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de legume rumenite la cuptor