Se prajesc, inabusit in unt, citeva felii ceapa, ciupercile taiate feliute si frunzele de patrunjel tocate. Dupa ce sint prajite, se pun in oala cu supa de vaca strecurata impreuna cu o telina mare sau 2 mai mici, taiate felii subtiri. Se lasa sa fiarba pina se inmoaie. In timpul acesta, se fierb separat 3 oua tari, care se racesc in apa rece. Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se pun in supa. Se lasa sa mai dea un clocot
Se serveste cu felii de franzela prajite in unt sau untura
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii