Reteta postata pe: 18 iunie 2008
Ingrediente
100 ml ulei,2 morcovi,1 ceapa,500 g praz,patrunjel verde,3 cartofi,1/2 l apa,crutoane.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Prazul se curata de foile din afara,se spala si se taie bucati de 1 cm lungime.Morcovii si ceapa se rad.Se calesc in ulei impreuna cu prazul.Cand sau inmuiat se adauga 1/2 l apa,sare,cartofii taiati in cuburi mici.Se fierbe pana se inmoaie cartofii.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de toamna" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se spala lintea rosie si se scurge.
Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina.
Se spala
0 voturi
0 comentarii
3h 10 min
Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva
0 voturi
0 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010
O bunatate !