Se incinge uleiul si se caleste usturoiul 1-2 minute, la foc slab, pana ce se inmoaie (fara sa se rumeneasa). Se adauga cubuletele de franzela si se rumenesc circa 2-3 minute, tot la foc slab.
Se adauga rosiile taiate, praful de chili, boiaua si apa, si cand incep sa clocoteasca, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet, aproximativ 30 de minute.
Se incorporeaza ouale, putin cate putin, in supa, si se lasa sa fiarba, incet, inca 2 minute.
Se toarna supa in castron, se presara patrunjelul verde tocat si se serveste fierbinte, bine condimentata cu sare si piper.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii