autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de usturoi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 1/4 ceasca ulei de masline, , 6 catei de usturoi presati, , 1 1/2 ceasca franzela taiata cubulete, , 3 rosii in bulion taiate bucatele, , 1/2 lingurita praf de chilli, , 1 lingurita boia dulce, , 1 l apa, , 2 oua batute usor, , 1/4 ceasca patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se caleste usturoiul 1-2 minute, la foc slab, pana ce se inmoaie (fara sa se rumeneasa). Se adauga cubuletele de franzela si se rumenesc circa 2-3 minute, tot la foc slab.
Se adauga rosiile taiate, praful de chili, boiaua si apa, si cand incep sa clocoteasca, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet, aproximativ 30 de minute.
Se incorporeaza ouale, putin cate putin, in supa, si se lasa sa fiarba, incet, inca 2 minute.
Se toarna supa in castron, se presara patrunjelul verde tocat si se serveste fierbinte, bine condimentata cu sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa regala de usturoi

Supa regala de usturoi

Se curata si se zdrobeste usturoiul,apoi se topeste untul si se caleste usturoiul in el; se adauga

0 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume
Supa crema de usturoi

Supa crema de usturoi

Taiem usturoiul felii si il prajim 1 minut in unt amestecat cu ulei de masline. Adaugam dovleceii

16 voturi    9 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 1/4 ceasca ulei de masline
  • 6 catei de usturoi presati
  • 1 1/2 ceasca franzela taiata cubulete
  • 3 rosii in bulion taiate bucatele
  • 1/2 lingurita praf de chilli
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 l apa
  • 2 oua batute usor
  • 1/4 ceasca patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

Pentru inceput, spalati dovleacul, il taiati in felii si il puneti la copt intr-o tava mare cu hartie de copt. Daca aveti o supa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gazpacho cu portocala