Se incinge uleiul si se caleste usturoiul 1-2 minute la foc mic, pana ce se inmoaie (fara sa se rumeneasca). Se adauga miezul de franzela si se lasa sa se rumeneasca usor circa trei minute. Se adauga rosiile, boiaua si apa, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba incet 30 de minute. Cand supa e aproape gata, se toarna ouale (in ploaie) si se lasa sa mai dea cateva clocote (circa doua minute). Se gusta de sare si piper si se serveste fierbinte, cu patrunjel verde tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii