autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de usturoi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 6 catei de usturoi (zdrobiti), , 1 si 1/2 ceasca miez de paine alba (proaspata), , 1/4 ceasca ulei de masline, , 3 rosii mijlocii (curatate de pielita si taiate bucatele), , 1 lingurita boia dulce, , 1 l apa, , 2 oua batute usor, , 1/4 ceasca patrunjel verde tocat, , sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se caleste usturoiul 1-2 minute la foc mic, pana ce se inmoaie (fara sa se rumeneasca). Se adauga miezul de franzela si se lasa sa se rumeneasca usor circa trei minute. Se adauga rosiile, boiaua si apa, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba incet 30 de minute. Cand supa e aproape gata, se toarna ouale (in ploaie) si se lasa sa mai dea cateva clocote (circa doua minute). Se gusta de sare si piper si se serveste fierbinte, cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de linte cu usturoi

Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa de rosii cu usturoi

Supa de rosii cu usturoi

Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt, la care s-a adaugat un cub Knorr Legume, ca

5 voturi    7 comentarii
55 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 6 catei de usturoi (zdrobiti)
  • 1 si 1/2 ceasca miez de paine alba (proaspata)
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 3 rosii mijlocii (curatate de pielita si taiate bucatele)
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 l apa
  • 2 oua batute usor
  • 1/4 ceasca patrunjel verde tocat
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac

Nu am facut niciodata, dar mi-am zis ca merita sa incerc. Dovleacul il aveam de la tara, mi-a mai ramas sa caut cea mai buna reteta. Fiindca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac cu praz