Reteta postata pe: 08 iunie 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 6 catei de usturoi (zdrobiti), , 1 si 1/2 ceasca miez de paine alba (proaspata), , 1/4 ceasca ulei de masline, , 3 rosii mijlocii (curatate de pielita si taiate bucatele), , 1 lingurita boia dulce, , 1 l apa, , 2 oua batute usor, , 1/4 ceasca patrunjel verde tocat, , sare,, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se incinge uleiul si se caleste usturoiul 1-2 minute la foc mic, pana ce se inmoaie (fara sa se rumeneasca). Se adauga miezul de franzela si se lasa sa se rumeneasca usor circa trei minute. Se adauga rosiile, boiaua si apa, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba incet 30 de minute. Cand supa e aproape gata, se toarna ouale (in ploaie) si se lasa sa mai dea cateva clocote (circa doua minute). Se gusta de sare si piper si se serveste fierbinte, cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Punem pulpele la fiert 1 h cu apa si sare(cca 2,5 litri apa).Luam spuma.Soatem pulpele ,le lasam
15 voturi
12 comentarii
1h 30 min
Se curata si se zdrobeste usturoiul,apoi se topeste untul si se caleste usturoiul in el; se adauga
0 voturi
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010
Merita incercata !