1- Se alege spanacul, se spala bine si se toaca mare.Se spala dovleceii, li se indeparteaza capetele si se taie in fasii inguste. Se spala morcovul si mazarea, iar morcovul se curata si se taie cubulete. Se curata ceapa si se toaca marut. Se spala verdeturile, se usuca si se toaca marut.
2- Se caleste ceapa in unt, la foc mediu,pana se inmoaie. Se adauga legumele pregatite si jumatate din verdeturi si se calesc la fic mic timp de 3 minute, amestecand continuu.
3- Se presara faina si se mai prajeste un pic, amestecand continuu.Se adauga 1 l apa, si cuburile-condiment si se da in clocot. se acopera si se fierbe la foc mic timp de 5 minute, pana cand se inmoaie mazarea.
4- Se adauga smantana si se amesteca bine.Se condimenteaza cu sare si piper, iar inainte de servire se presara deasupra verdeturile ramase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii