Se pune o oala cu 1 litru de apa si litrul de zeama de varza pe foc pana clocotesc. Se adauga 1 ceapa tocata fin si se lasa in continuare. Pentru ingrosare se topeste untul intr-o craticioara, se adauga faina si apoi laptele dulce. Daca mai trebuie luam din zeama de pe foc si mai adaugam lichid. Apoi se adauga in oala si se lasa in continuare la fiert.Se toaca varza marunt si se pune si ea in oala la fiert.
Perisoarele se fac din carnea tocata, 1 ceapa tocata f marunt sau data pe razatoare, gris.
Se formeaza perisoarele si se pun si ele la fiert. Cand e gata se drege de sare (cata mai trebuie pt ca varza e deja sarata) si piper.
Se poate servi cu smantana.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii