autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de varza acra cu perisoare

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2011

Ingrediente
jumate de varzuca murata, 1 l zeama de varza, 2 cepe, 3 galbenusuri, 2-3 linguri gris, 1 lingura unt, 2 linguri faina, cca 5 linguri lapte, carne vita tocata, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune o oala cu 1 litru de apa si litrul de zeama de varza pe foc pana clocotesc. Se adauga 1 ceapa tocata fin si se lasa in continuare. Pentru ingrosare se topeste untul intr-o craticioara, se adauga faina si apoi laptele dulce. Daca mai trebuie luam din zeama de pe foc si mai adaugam lichid. Apoi se adauga in oala si se lasa in continuare la fiert.Se toaca varza marunt si se pune si ea in oala la fiert.

Perisoarele se fac din carnea tocata, 1 ceapa tocata f marunt sau data pe razatoare, gris.

Se formeaza perisoarele si se pun si ele la fiert. Cand e gata se drege de sare (cata mai trebuie pt ca varza e deja sarata) si piper.

Se poate servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza acra cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de vacuta cu galuste

Supa de vacuta cu galuste

Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Supe de carne
Supa de pui

Supa de pui

Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • jumate de varzuca murata
  • 1 l zeama de varza
  • 2 cepe
  • 3 galbenusuri
  • 2-3 linguri gris
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • cca 5 linguri lapte
  • carne vita tocata
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui cu tarhon si crutoane