autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de varza acra cu perisoare

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2011

Ingrediente
jumate de varzuca murata, 1 l zeama de varza, 2 cepe, 3 galbenusuri, 2-3 linguri gris, 1 lingura unt, 2 linguri faina, cca 5 linguri lapte, carne vita tocata, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune o oala cu 1 litru de apa si litrul de zeama de varza pe foc pana clocotesc. Se adauga 1 ceapa tocata fin si se lasa in continuare. Pentru ingrosare se topeste untul intr-o craticioara, se adauga faina si apoi laptele dulce. Daca mai trebuie luam din zeama de pe foc si mai adaugam lichid. Apoi se adauga in oala si se lasa in continuare la fiert.Se toaca varza marunt si se pune si ea in oala la fiert.

Perisoarele se fac din carnea tocata, 1 ceapa tocata f marunt sau data pe razatoare, gris.

Se formeaza perisoarele si se pun si ele la fiert. Cand e gata se drege de sare (cata mai trebuie pt ca varza e deja sarata) si piper.

Se poate servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza acra cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba cu sira de miel

Ciorba cu sira de miel

Se taie mărunt zarzavatul (morcovii, păstârnacul, țelina și ceapa). Se pun ceapa și zarzavatul

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Versa

Versa

Acesta mincare este foarte consistenta datorita ingredientelor de mai sus,mie imi place extrem de

21 voturi    11 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • jumate de varzuca murata
  • 1 l zeama de varza
  • 2 cepe
  • 3 galbenusuri
  • 2-3 linguri gris
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • cca 5 linguri lapte
  • carne vita tocata
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele. Punem in vasul Multicooker

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Supa de pui cu fidea scurta