autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de varza acra cu perisoare

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
1 ceapa mica, 1 legatura de zarzavat pentru supa (morcov, patrunjel, telina), 250 g varza acra, 1-2 linguri de untdelemn, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Knorr, 200 g carne tocata (la alegere), 2 galbenusuri, 2 linguri de pesmet, 2 linguri de cascaval sau branza rasa, sare, piper, 1/2 lingurita nucsoara, 1 lingurita mustar., pentru 4 persoane

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza murata si se afaneaza cu o furculita.
Se incinge untdelemnul intr-o oala de supa. Se pune sa se caleasca ceapa si zarzavatul de supa. Se adauga varza si apa fiarta cu Vegeta sau Knorr (concentrat de vita), apoi se lasa sa fiarba acoperit, vreme de 15 minute, pe flacara mijlocie.
Pentru perisoare, se amesteca carnea tocata cu galbenusurile, pesmetul si branza, se sareaza, se pipereaza, se adauga praful de nucsoara rasa.
Din compozitie se iau, cu palmele ude, cocoloase (cu diametrul de cca 3 cm) care se pun in supa si se fierb cam 10 minute.
Se dilueaza mustarul cu un polonic de supa, apoi se toarna in oala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza acra cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu somon

Supa cu somon

Am incercat aceasta supa in Helsinki si mi s-a parut extrem de gustoasa, satioasa si potrivita pentru

5 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Punem carnea de pui la fiert in supa de pui, alaturi de usturoiul curatat. Nu uitati : focul este

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • 1 legatura de zarzavat pentru supa (morcov
  • patrunjel
  • telina)
  • 250 g varza acra
  • 1-2 linguri de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Knorr
  • 200 g carne tocata (la alegere)
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de cascaval sau branza rasa
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita mustar.
  • pentru 4 persoane

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui