Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza murata si se afaneaza cu o furculita.
Se incinge untdelemnul intr-o oala de supa. Se pune sa se caleasca ceapa si zarzavatul de supa. Se adauga varza si apa fiarta cu Vegeta sau Knorr (concentrat de vita), apoi se lasa sa fiarba acoperit, vreme de 15 minute, pe flacara mijlocie.
Pentru perisoare, se amesteca carnea tocata cu galbenusurile, pesmetul si branza, se sareaza, se pipereaza, se adauga praful de nucsoara rasa.
Din compozitie se iau, cu palmele ude, cocoloase (cu diametrul de cca 3 cm) care se pun in supa si se fierb cam 10 minute.
Se dilueaza mustarul cu un polonic de supa, apoi se toarna in oala.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii