autor:

» » Supe de carne

Supa de varza acra cu perisoare

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
1 ceapa mica, 1 legatura de zarzavat pentru supa (morcov, patrunjel, telina), 250 g varza acra, 1-2 linguri de untdelemn, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Knorr, 200 g carne tocata (la alegere), 2 galbenusuri, 2 linguri de pesmet, 2 linguri de cascaval sau branza rasa, sare, piper, 1/2 lingurita nucsoara, 1 lingurita mustar., pentru 4 persoane

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza murata si se afaneaza cu o furculita.
Se incinge untdelemnul intr-o oala de supa. Se pune sa se caleasca ceapa si zarzavatul de supa. Se adauga varza si apa fiarta cu Vegeta sau Knorr (concentrat de vita), apoi se lasa sa fiarba acoperit, vreme de 15 minute, pe flacara mijlocie.
Pentru perisoare, se amesteca carnea tocata cu galbenusurile, pesmetul si branza, se sareaza, se pipereaza, se adauga praful de nucsoara rasa.
Din compozitie se iau, cu palmele ude, cocoloase (cu diametrul de cca 3 cm) care se pun in supa si se fierb cam 10 minute.
Se dilueaza mustarul cu un polonic de supa, apoi se toarna in oala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza acra cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

6 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

4 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • 1 legatura de zarzavat pentru supa (morcov
  • patrunjel
  • telina)
  • 250 g varza acra
  • 1-2 linguri de untdelemn
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Knorr
  • 200 g carne tocata (la alegere)
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de cascaval sau branza rasa
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita mustar.
  • pentru 4 persoane

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot