autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de varza acra cu sfecla si piept de pui

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa, , 200 g sfecla rosie, , 250 g varza acra (taiata fideluta), , 5 carnaciori, , 750 ml supa concentrata de pasare (Knorr+apa),, 5 boabe de ienupar, , 3 fire de marar, , putin unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt, sfecla - curatata - se taie cubulete, iar varza - fideluta. Carnaciorii se prajesc si se taie felii groase de 1 cm. - Se lasa untul sa se topeasca (intr-o oala mai mare), se caleste ceapa si se stinge cu zeama de pasare (fierbinte). Se adauga varza si boabele de ienupar, se acopera oala cu un capac si se lasa supa sa fiarba circa 30 de minute, la foc potrivit. - Dupa 20 de minute se incorporeaza si sfecla si se fierbe inca 10 minute, pana ce se-nmoaie.- Cand totul e gata, se introduc si feliile de carnati. Supa se serveste fierbinte, presarata cu marar verde taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza acra cu sfecla si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de ardei umplut

Ciorba de ardei umplut

Ardeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime. Se spala, se curata de cotor, taind ca un fel de capac

7 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de carne
Supa de tacam de curcan cu taitei

Supa de tacam de curcan cu taitei

Puneti la fiert carnea in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si adaugati

4 voturi    3 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa
  • 200 g sfecla rosie
  • 250 g varza acra (taiata fideluta)
  • 5 carnaciori
  • 750 ml supa concentrata de pasare (Knorr+apa),
  • 5 boabe de ienupar
  • 3 fire de marar
  • putin unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba de pui cu tarhon