autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de varza acra cu sfecla si piept de pui

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa, , 200 g sfecla rosie, , 250 g varza acra (taiata fideluta), , 5 carnaciori, , 750 ml supa concentrata de pasare (Knorr+apa),, 5 boabe de ienupar, , 3 fire de marar, , putin unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt, sfecla - curatata - se taie cubulete, iar varza - fideluta. Carnaciorii se prajesc si se taie felii groase de 1 cm. - Se lasa untul sa se topeasca (intr-o oala mai mare), se caleste ceapa si se stinge cu zeama de pasare (fierbinte). Se adauga varza si boabele de ienupar, se acopera oala cu un capac si se lasa supa sa fiarba circa 30 de minute, la foc potrivit. - Dupa 20 de minute se incorporeaza si sfecla si se fierbe inca 10 minute, pana ce se-nmoaie.- Cand totul e gata, se introduc si feliile de carnati. Supa se serveste fierbinte, presarata cu marar verde taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza acra cu sfecla si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
supa de galusti

supa de galusti

Se pun maruntaiele intr-o oala la fiert si cand sau fiert pe jumatate se scoate intr-o farfurie si

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
Ciorbita din gaina Tunisian

Ciorbita din gaina Tunisian

Punem uleiul de masline in cratita, curatim ciapa o taiem in cuburi mici si o punem in cratita cu

45 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa
  • 200 g sfecla rosie
  • 250 g varza acra (taiata fideluta)
  • 5 carnaciori
  • 750 ml supa concentrata de pasare (Knorr+apa),
  • 5 boabe de ienupar
  • 3 fire de marar
  • putin unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de curcan cu galuste