Se curata cartofii si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu putina sare.
Varza se taie cuburi dupa care o sotam in putin ulei, adaugam vinul si lasam la fiert pina se inmoaie varza si se absoarbe vinul.
Punem zeama de oase peste varza si adaugam o lingurita de zahar.
Lamaia taiata felii se soteaza putin apoi se adauga la supa.
Punem sare si piper si cand sunt toate fierte scoatem lamaia.
Adaugam cartofii fierti si supa se poate servi cu marar verde presarat deasupra si cu ardei iute.
Pofta mare !
Am preparat-o dupa reteta lui Liviu-Barbonelli.
Multzam fain fratelo !
http://teamim.co.il/ניהולתוכן/מרקכרובאדום/tabid/977/Default.aspx
Puteti vedea si filmuletul !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii