Caleste prazul si ceapa. Adauga si salata taiata in fasii, apoi spanacul, mai pune 3 cani cu apa si lasa sa fiarba la foc mediu.
Cand verdeturile sunt fierte, adauga usturoiul taiat, cubul de legume si sarea, mai da in doua clocote si stinge focul.
Serveste cu marar tocat. Daca nu te incanta gustul supei, o poti transforma intr-o ciorbita adaugand putin otet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii