Supa de visine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Supa de visine

Ingrediente

  • 500 g visine
  • 1/2 pachet budinca de vanilie
  • un galbenus
  • smintina
  • un zahar vanilat
  • ulei sau unt

Mod de preparare

Visinele se spala si se curata de codite, se csot simburii si se pun in oala de supa cu putin unt topit. Adaugam apa necesara si putina sare. Lasam sa fiarba visinele.

Intr-e timp praful de budinca il amestecam cu galbenusul si doua linguri de smintina. Cand sunt fierte visinele stingem focul si un polonic de supa fierbinte il amestecam cu praful de budinca si desertam amestecul peste supa. Cine doreste mai poate adauga zahar sau smintina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise