autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de visine

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg visine, 300 gr smintina, 2 oua, o lingurita de zahar, 1 litru de apa sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Visinile se spala si se scot simburii, dupa care se pun intr-un tifon dublu si se stor foarte bine sau se dau prin masina de stors frusctele. Subul obtinut se amesteca cu un litru de apa si se pune la fiert, adugind zaharul si sarea. Smintina se bate cu 2 galbenuse si se pune in supa, turnind cite putin si amestecind continuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de visine

Supa de visine

Visinele se spala si se curata de codite, se csot simburii si se pun in oala de supa cu putin unt

12 voturi    8 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de visine

Supa de visine

Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca. Intr-un

3 voturi    4 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O supa foarte interesanta !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg visine
  • 300 gr smintina
  • 2 oua
  • o lingurita de zahar
  • 1 litru de apa sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O supa foarte interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir