Speli carnea, o tai cubulete si o pui la fiert la foc mic, in 3 l apa, indepartand spuma formata. Cand carnea a fiert, cureti si speli legumele. Tai legumele dupa preferinta. Inabusesti ceapa, ardeiul si morcovii in ulei, apoi adaugi putina apa, dupa care rosiile si boiaua. Dupa 5 minute, adaugam legumele peste carnea fiarta bine si continuam inca 10 min. La sfarsit, adaugam sarea, stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu iaurt alaturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii