autor:

Andra_Simona

» » Supe de carne

Supa de vita cu fasole verde

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
1 kg fasole verde, 500 g carne de vitel, 2 morcovi, ceapa, ardei gras, 3 rosii, jumate de lingurita boia dulce, 2 linguri ulei, patrunjel verde, 100 g iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli carnea, o tai cubulete si o pui la fiert la foc mic, in 3 l apa, indepartand spuma formata. Cand carnea a fiert, cureti si speli legumele. Tai legumele dupa preferinta. Inabusesti ceapa, ardeiul si morcovii in ulei, apoi adaugi putina apa, dupa care rosiile si boiaua. Dupa 5 minute, adaugam legumele peste carnea fiarta bine si continuam inca 10 min. La sfarsit, adaugam sarea, stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu iaurt alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema Exotic International

Supa crema Exotic International

Se pune la fiert carnea de pui in 2 litri de apa rece cu putina sare si concentratul de pui. Se adauga

27 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

Se pune la fiert zeama de varză cu apa și cu ceapa, (nu se pune sare, numai la sfârșit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 500 g carne de vitel
  • 2 morcovi, ceapa, ardei gras
  • 3 rosii
  • jumate de lingurita boia dulce
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • 100 g iaurt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu perisoare de somon