Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013
Ingrediente
1 kg fasole verde, 500 g carne de vitel, 2 morcovi,1 ceapa,1 ardei gras, 3 rosii, jumate de lingurita boia dulce, 2 linguri ulei, patrunjel verde, 100 g iaurt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 40 min
Mod de preparare
Speli carnea, o tai cubulete si o pui la fiert la foc mic, in 3 l apa, indepartand spuma formata. Cand carnea a fiert, cureti si speli legumele. Tai legumele dupa preferinta. Inabusesti ceapa, ardeiul si morcovii in ulei, apoi adaugi putina apa, dupa care rosiile si boiaua. Dupa 5 minute, adaugam legumele peste carnea fiarta bine si continuam inca 10 min. La sfarsit, adaugam sarea, stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu iaurt alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu fasole verde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza
Legumele
6 voturi
0 comentarii
35 min
Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate