autor:

Andra_Simona

» » Supe de carne

Supa de vita cu fasole verde

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
1 kg fasole verde, 500 g carne de vitel, 2 morcovi, ceapa, ardei gras, 3 rosii, jumate de lingurita boia dulce, 2 linguri ulei, patrunjel verde, 100 g iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli carnea, o tai cubulete si o pui la fiert la foc mic, in 3 l apa, indepartand spuma formata. Cand carnea a fiert, cureti si speli legumele. Tai legumele dupa preferinta. Inabusesti ceapa, ardeiul si morcovii in ulei, apoi adaugi putina apa, dupa care rosiile si boiaua. Dupa 5 minute, adaugam legumele peste carnea fiarta bine si continuam inca 10 min. La sfarsit, adaugam sarea, stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu iaurt alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Curatam si spalam puiu,apoi il punem la fiert,cand incepe sa clocoteasca il lasam sa dea in 2 clocote

55 voturi    10 comentarii
2h
Supe de carne
Supă de fasole verde cu cârnați afumați

Supă de fasole verde cu cârnați afumați

Nu știu cum vă organizați voi cu gătitul, dar eu marțea rămân întotdeauna fără mâncare

15 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 500 g carne de vitel
  • 2 morcovi, ceapa, ardei gras
  • 3 rosii
  • jumate de lingurita boia dulce
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • 100 g iaurt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de taitei