autor:

Andra_Simona

» » Supe de carne

Supa de vita cu fasole verde

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
1 kg fasole verde, 500 g carne de vitel, 2 morcovi, ceapa, ardei gras, 3 rosii, jumate de lingurita boia dulce, 2 linguri ulei, patrunjel verde, 100 g iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli carnea, o tai cubulete si o pui la fiert la foc mic, in 3 l apa, indepartand spuma formata. Cand carnea a fiert, cureti si speli legumele. Tai legumele dupa preferinta. Inabusesti ceapa, ardeiul si morcovii in ulei, apoi adaugi putina apa, dupa care rosiile si boiaua. Dupa 5 minute, adaugam legumele peste carnea fiarta bine si continuam inca 10 min. La sfarsit, adaugam sarea, stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu iaurt alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de rosii

Supa de rosii

Zarzavatul taiat si un piept de pui se fierb la foc mic sub capac. Cand totul este fiert, cu ajutorul

7 voturi    8 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 500 g carne de vitel
  • 2 morcovi, ceapa, ardei gras
  • 3 rosii
  • jumate de lingurita boia dulce
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • 100 g iaurt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot