autor:

Fara foto

» » Supe de carne

supa de vita cu ou

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
500g carne de vita, 2 oua, 2 morcovi, o ceapa, p telina mica, sare patrunjel uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se toaca ceapa, morcovii si telina se taie felii mici si se pun in oala dupa ce a fiert carnea pe jumatate si s-a luat spuma. Cand sunt toate fierte se bat ouale cu putina sare si se toarna in oala mestecand repede cu furculita ca sa nu se inchege oul. Se da oala deoparte si se pune patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de vita cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de vita cu legume

Supa de vita cu legume

Oasele de vita spalate,se pun in oala sa fiarba iar daca dupa 30-40min se aduna deasupra spuma neagra,se

1 vot    0 comentarii
3h
Supe de carne
Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt  cu garnitura de orez

Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez

Se scot miezul si semintele dovleceilor cu un cutit semicircular special. Se spala dovleceii si

14 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa. In

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Ciorba cu carnati de bere Ciorba cu carnati de bere

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei. Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa de galuste cu piept de pasare