Pui la fiert carnea in apa rece cu sare. Spumezi de mai multe ori, adaugi zarzavatul curatat si taiat si fierbi totul cam o ora. Dupa ce a fiert carnea, adaugi taiteii in oala cu supa sau fierbi separat. Se serveste cu patrunjel presarat deasupra. Este de preferat ca in momentul servirii sa fie fierbinte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii