autor:

Fara foto

» » Supe de carne

SUPA DE VITA

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
2-3 bucati coada de vita (cate o bucata pentru o portie), 1 ceapa, 2 morcovi, pastarnac, telina, fidea sau taitei de casa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pui la fiert carnea in apa rece cu sare. Spumezi de mai multe ori, adaugi zarzavatul curatat si taiat si fierbi totul cam o ora. Dupa ce a fiert carnea, adaugi taiteii in oala cu supa sau fierbi separat. Se serveste cu patrunjel presarat deasupra. Este de preferat ca in momentul servirii sa fie fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE VITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe

Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert sub presiune; se adauga ceapa si bucatile de

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Supa de vita cu galuste la Slow Cooker

Supa de vita cu galuste la Slow Cooker

Taiati carnea cuburi, curatati si taiati ciupercile in 4. Curatati morcovii si taiati felii. Maruntiti

1 vot    0 comentarii
4h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2-3 bucati coada de vita (cate o bucata pentru o portie)
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • pastarnac
  • telina
  • fidea sau taitei de casa

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de taitei