autor:

autor

» » Supe de legume

Supa de zarvat cu gris rumenit

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
300 ml supa de zarzavat, o lingura gris, o lingurita unt, sare, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de zarzavat si se lasa sa fiarba 5-10 minute. La sfirsit, se adauga untul si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de zarvat cu gris rumenit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de rosii cu ou

Supa crema de rosii cu ou

Curatam de coaja ceapa, morcovii si bucata de telina. Tocam ceapa cit mai marunt si dam morcovii

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Supe de legume
Ciorba de varza

Ciorba de varza

Se toaca ceapa, se rade fin morcovul, se călesc în puțin ulei, 2-3 minute. Apoi se adaugă

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 ml supa de zarzavat
  • o lingura gris
  • o lingurita unt
  • sare
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ceapa frantuzeasca