autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de zarzavat

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 200 g cartofi, , 1 tulpina de praz, , 1 ceapa, , 1 lingura ulei de masline, , 3/4 l zeama concentrata de legume, , 250 g rosii, , 250 g fasole alba boabe (taiata), , 1 lingura rozmarin, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie cubulete, iar prazul, curatat si spalat, se taie rondele. Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Se adauga cartofii si prazul, se dunstuiesc si ele, se sting cu zeama de legume si se lasa circa 15 minute sa fiarba incet, la foc mic.
Se curata rosiile de pielita, se taie in doua si pe urma spalturi si se incorporeaza in supa impreuna cu fasolea alba fiarta si scursa si cu rozmarinul. Se mai gusta o data de sare si piper si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de zarzavat rapida la Robochef

Supa de zarzavat rapida la Robochef

Se pun in blender ceapa,morcovul,albitura curatate de coaja,spalate si se maruntesc.Apoi,se adauga

8 voturi    8 comentarii
10 min
Supe de legume
Supa de zarzavat cu conopida (reteta de la bunica)

Supa de zarzavat cu conopida (reteta de la bunica)

- Se curata ceapa, morcovii si telina. - Ceapa se toaca marunt, iar morcovii si telina se dau pe

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 200 g cartofi
  • 1 tulpina de praz
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3/4 l zeama concentrata de legume
  • 250 g rosii
  • 250 g fasole alba boabe (taiata)
  • 1 lingura rozmarin
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole