Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 l apa, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 mina fasole verde, 2 cartofi, 3-4 rosii, 1 lingurita faina, 1 lingura unt, 1 lingurita patrunjel si marar tocat, ½ pahar smintina, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, taiate ca fideaua, fasolea bucatele, cartofii cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile curatat4e de pielita si seminte, taiate bucati mici si sarea. Se face un rintas de faina cu unt si se adauga la supa, amestecind incet. Se pune mararul si patrunjelul tocate si se lasa sa mai fiarba incet, acoperita, citeva minute
Se drege in farfurie cu cite o lingura de smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de zarzavat cu smintina" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010
O bunatate !