autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa din cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
supa de oase, ceapa, cartofi, ulei, faina, boia de ardei, pasta de tomate, chimen, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel, varza alba, smantana, piper, patrunjel verde,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina, varza, radacina de patrunjel si pastarnacul se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase. Cand sunt fierti pe jumatate , se adauga legumele inabusite , boia de ardei, chimen, sare si piper , continuandu-se fierberea. Se adauga faina dizolvata in smantana impreuna cu galbenusurile amestecate cu pasta de tomate si se mai fierbe supa 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa din cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA CREMA DIN PRAZ SI CARTOFI

SUPA CREMA DIN PRAZ SI CARTOFI

Ceapa si prazul se spala si curata. Ceapa se taie marunt,prazul se injumatateste pe lung si se taie

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa

Supa "hora vitaminelor" cu paste si parmezan

Toate legumele le curatam, le spalam si le tocam cubulete, in afara de pastaile de fasole ce sunt

2 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se presara verdeata tocata deasupra

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • supa de oase
  • ceapa
  • cartofi
  • ulei
  • faina
  • boia de ardei
  • pasta de tomate
  • chimen
  • morcovi
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • varza alba
  • smantana
  • piper
  • patrunjel verde,sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de rosii cu paste