autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa din orez si rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
supa de oase, rosii, ceapa, morcovi, radacina de telina, ardei gras,ulei, faina, orez, zahar, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de supa. Se adauga faina dizolvata in restul de supa de oase si sarea apoi se fierbe 30 min, dupa care se adauga rosile, ardeiul gras si se mai fierb 30 min. Se paseaza legumele si se adauga orezul fiert si zaharul. Se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa din orez si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Punem intr-o oala 3 l de apa, 1 varf lingurita de sare si cubuletul de knorr si o punem la fiert.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa

Supa "hora vitaminelor" cu paste si parmezan

Toate legumele le curatam, le spalam si le tocam cubulete, in afara de pastaile de fasole ce sunt

2 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii