autor:

Doina  Varga

» » Supe de carne

Supa din pulpa de curcan cu taitei instant

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Ingrediente
1 pulpa superioara curcan (1-1,2 kg), 60 g taiteti instant (Rollton, mammita), 2 cepe, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 legatura patrunjel, 2 lingurite zahar, 1 cub/lingurita concentrat pui sau legume, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert, la foc mic, in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea de curcan. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa sa fiarba cam 40 minute, apoi se pun cepele, morcovii, pastarnacul intregi, concentratul si zaharul. Se lasa sa mai fiarba, la foc mic cu capac, inca 20-25 minute. Se drege gustul de sare.
Se pun in supiera taiteii, verdeata tocata si 1-2 frunze intregi, se adauga morcovi fierti si supa clocotita. Portionati carnea si adaugati cateva bucati in supiera. Se serveste fierbinte.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din pulpa de curcan cu taitei instant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de gaina cu fidea

Supa de gaina cu fidea

Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati potrivite. Punem intr-o oala gaina (eu am pus-o

10 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Supe de carne
Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Punem carnea de pui la fiert in supa de pui, alaturi de usturoiul curatat. Nu uitati : focul este

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Multumesc.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    O supa delicioasa!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Multumesc mult.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Frumos si gustos.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Multumesc.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Arata tare bine.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Bravo! pt prezentare...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Multumesc mult.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Ce bine arata

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa superioara curcan (1-1,2 kg)
  • 60 g taiteti instant (Rollton
  • mammita)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 lingurite zahar
  • 1 cub/lingurita concentrat pui sau legume
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

128 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Doina Varga (Chef de cuisine)

Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra