Se toarna 150 ml de apa clocotita peste ciupercile uscate, se lasa sa se inmoaie 10 minute, se scurg, se storc intre palme si se taie felii subtiri.
Se-ncinge untul intr-o oala, se adauga faina si se face un rantas. Se ia oala de pe foc, se umple incet cu zeama concentrata de carne, se pune din nou pe foc si se da in clocot, la flacara mica, amestecand intruna.
Se adauga ciupercile uscate, jumatate din ciupercile proaspete si zeama de lamaie si se lasa sa fiarba incet, circa 5 minute, dupa care se trece supa printr-o sita sau se mixeaza in blender.
Se toarna supa intr-o oala, se incorporeaza smantana, patrunjelul verde tocat si ciupercile ramase. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara, se pune pe foc si se serveste fierbinte.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii