Supa frantuzeasca de legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • ½ telina
  • 2 fire de praz
  • ¼ varza creata
  • 1 ceapa
  • ½ sfecla
  • 1 gulie
  • 3 cartofi
  • 4 linguri de mazare verde
  • frunze de salata
  • ½ lingura de zahar pudra
  • 3 linguri de smantana
  • putin unt
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Zarzavatul se spala si se taie foarte fin, ca taiteii. Se pun toate intr-un vas si se amesteca cu zahar si foarte putina sare.

Intr-o cratita se inabua zarzavatul cu putin unt. Se amesteca putin ca sa nu se lipeasca. Se adauga apa cat sa se acopere ingredientele.

Varza se taie fin si se pune si ea la fiert in alt vas.

Dupa ce zarzavatul este bin fiert se adauga varza strecurata, mazarea verde si frunze de salata taiate.

Se mai adauga putin apa, se lasa sa dea in fiert si se adauga smantana si verdeata tocata fin.

Aceasta supa este excelenta daca este servita cu crutoane de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise