autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa galbena de ardei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mici (de arpagic), , 1 catel de usturoi, , 1 kg ardei grasi (galbeni), , 40 g unt sau margarina, , 75 g linte, , 150 g ciuperci, , sare, , piper, , 2 lingurite Vegeta, , 1/2 lingurita coriandru (macinat), , 1 lingurita zeama de lamaie, , 100 g frisca batuta, , 1/2 legatura marar, , 1 varf de cutit ghimbir.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie marunt, iar usturoiul se preseaza sau se zdrobeste. Ardeii se spala si se taie bucati mai mari. Se incing 20 g de unt si se calesc toate legumele cateva minute. Se adauga lintea, 1/2 l de apa si Vegeta si se lasa sa fiarba - cu capac - circa 10 minute, la foc potrivit. Intre timp, se curata ciupercile, se taie felii, se prajesc in untul ramas, se sareaza si se pipereaza. Se condimenteaza supa cu sare, piper, coriandru si ghimbir, se adauga zeama de lamaie, dupa care se paseaza (prin sita). La urma de tot, se incorporeaza frisca batuta, ciupercile prajite si se presara cu frunzulite de marar verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa galbena de ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu ,,amestec de vara,, si ciuperci

Supa cu ,,amestec de vara,, si ciuperci

Punem la fiert intro oala 2,5 litri apa. Cand fierbe, adaugam continutul unei pungi cu ,,amestec

4 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Feliile de bostan se pun in tava si se lasa la cuptor 30min;intr-un vas se pun la fiert merele curatate

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mici (de arpagic)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 kg ardei grasi (galbeni)
  • 40 g unt sau margarina
  • 75 g linte
  • 150 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite Vegeta
  • 1/2 lingurita coriandru (macinat)
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 100 g frisca batuta
  • 1/2 legatura marar
  • 1 varf de cutit ghimbir.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac

Nu am facut niciodata, dar mi-am zis ca merita sa incerc. Dovleacul il aveam de la tara, mi-a mai ramas sa caut cea mai buna reteta. Fiindca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
ciorbita de legume