autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa galbena de ardei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mici (de arpagic), , 1 catel de usturoi, , 1 kg ardei grasi (galbeni), , 40 g unt sau margarina, , 75 g linte, , 150 g ciuperci, , sare, , piper, , 2 lingurite Vegeta, , 1/2 lingurita coriandru (macinat), , 1 lingurita zeama de lamaie, , 100 g frisca batuta, , 1/2 legatura marar, , 1 varf de cutit ghimbir.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie marunt, iar usturoiul se preseaza sau se zdrobeste. Ardeii se spala si se taie bucati mai mari. Se incing 20 g de unt si se calesc toate legumele cateva minute. Se adauga lintea, 1/2 l de apa si Vegeta si se lasa sa fiarba - cu capac - circa 10 minute, la foc potrivit. Intre timp, se curata ciupercile, se taie felii, se prajesc in untul ramas, se sareaza si se pipereaza. Se condimenteaza supa cu sare, piper, coriandru si ghimbir, se adauga zeama de lamaie, dupa care se paseaza (prin sita). La urma de tot, se incorporeaza frisca batuta, ciupercile prajite si se presara cu frunzulite de marar verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa galbena de ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume pasate cu porumb

Supa de legume pasate cu porumb

Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert intr-o oala.Dupa ce s-au fiert ,pastram apa

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Mai intai pregatim toate ingredientele pentru supa.Curatam morcovii si-i taiem rondele mai groase,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mici (de arpagic)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 kg ardei grasi (galbeni)
  • 40 g unt sau margarina
  • 75 g linte
  • 150 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite Vegeta
  • 1/2 lingurita coriandru (macinat)
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 100 g frisca batuta
  • 1/2 legatura marar
  • 1 varf de cutit ghimbir.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de brocoli