Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie marunt, iar usturoiul se preseaza sau se zdrobeste. Ardeii se spala si se taie bucati mai mari. Se incing 20 g de unt si se calesc toate legumele cateva minute. Se adauga lintea, 1/2 l de apa si Vegeta si se lasa sa fiarba - cu capac - circa 10 minute, la foc potrivit. Intre timp, se curata ciupercile, se taie felii, se prajesc in untul ramas, se sareaza si se pipereaza. Se condimenteaza supa cu sare, piper, coriandru si ghimbir, se adauga zeama de lamaie, dupa care se paseaza (prin sita). La urma de tot, se incorporeaza frisca batuta, ciupercile prajite si se presara cu frunzulite de marar verde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii