autor:

Fara foto

» » Supe de carne

SUPA GULAS PICANT

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
-750 g carne de vita pt gulas, -1 legatura zarzavat de supa, -200 g ceapa, -1 ardei gras rosu, -1 ardei gras verde, -1 ardei gras galben, -4 linguri ulei, -140 ml bulion, -2 l supa de vita, -500 ml vin rosu, -1,5 l supa clara, -1 ardei iute proaspat, -frunze de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Tai carnea cubulete, cureti zarzavatul pt supa,il speli si il tai cuburi. Cureti ceapa si o tai felii.



Cureti ardeii grasi si ii tai fasii. Prajesti carnea in ulei la foc foarte iute lasi sa patrunda foarte bine. Adaugi legumele si le prajesti putin impreuna.



Adaugi bulionul si stingi cu vin si supa. Lasi sa inabuse la foc mic circa 30 min. Cureti ardeiul iute de samburi si il tai rondele si il adaugi in supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA GULAS PICANT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Garden tomato soup

Garden tomato soup

Se pune pieptul de pui la fiert. Se taie ceapa, tulpinile de telina si ardeiul, bucatele. Se calesc

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Supa de cartofi

Supa de cartofi

Cureti ceapa, ardeii de samburi,morcovii si cartofii. Tai toate legumele in cubulete mici in afara

3 voturi    2 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -750 g carne de vita pt gulas
  • -1 legatura zarzavat de supa
  • -200 g ceapa
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 ardei gras verde
  • -1 ardei gras galben
  • -4 linguri ulei
  • -140 ml bulion
  • -2 l supa de vita
  • -500 ml vin rosu
  • -1,5 l supa clara
  • -1 ardei iute proaspat
  • -frunze de patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba cu sira de miel