Tai carnea cubulete, cureti zarzavatul pt supa,il speli si il tai cuburi. Cureti ceapa si o tai felii.
Cureti ardeii grasi si ii tai fasii. Prajesti carnea in ulei la foc foarte iute lasi sa patrunda foarte bine. Adaugi legumele si le prajesti putin impreuna.
Adaugi bulionul si stingi cu vin si supa. Lasi sa inabuse la foc mic circa 30 min. Cureti ardeiul iute de samburi si il tai rondele si il adaugi in supa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii