autor:

frunza janet

» » Supe de legume

Supa "hora vitaminelor" cu paste si parmezan

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2014

Ingrediente
-50 g paste Baneasa, -un cartof, -o ceapa medie, -100 g morcov, -100 g pastarnac, -100 g telina radacina, -100 g pastai de fasole, -100 g dovlecel, -4 catei de usturoi, -patrunjel verde tocat, -1,500-2000 ml supa de pasare, -o lingurita se sare, -50 g parmezan,aschii, -3 linguri de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Toate legumele le curatam, le spalam si le tocam cubulete, in afara de pastaile de fasole ce sunt congelate. Intr-o oala cam de 3 l, punem uleiul la incins. Cand s-a incins, punem ceapa, morcovul, telina, pastarnacul si calim la foc mic cam 7-8 min. Cand s-au calit, adaugam celelalte legume; cartoful, dovlecelul si pastaile de fasole. Mai calim inca 5 min si adaugam supa de pasare.



Punem sarea, (daca supa este din concentrat de gaina,(eu am avut gaina de la tara), trebuie atentie la sare, nu o sa mai fie nevoie de o lingurita!) acoperim cu un capac si lasam sa fiarba domol, cam 20 de minute. Dupa acest timp, adaugam pastele si mai lasam sa fiarba inca 8 min. Daca mai este nevoie, mai adaugam supa de pasare. Cand pastele au fiert, adaugam usturoiul pisat. Mai lasam sa dea un clocot si oprim focul. Servim supa asezonata cu patrunjel verde tocat si aschii de parmezan.



Este o supa plina de vitamine, de aceea am si numit-o "hora vitaminelor"!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa "hora vitaminelor" cu paste si parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Acroshka

Acroshka

Acroshka este o supa rece din bucataria traditionala rusa, in unele localitati din Rusia o mai numesc

17 voturi    16 comentarii
24h
Supe de legume
Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 22 februarie 2014

    Imi place cum ai denumit-o,fac si eu ceva asemanator,dar nu i-am dat nume.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • -50 g paste Baneasa
  • -un cartof
  • -o ceapa medie
  • -100 g morcov
  • -100 g pastarnac
  • -100 g telina radacina
  • -100 g pastai de fasole
  • -100 g dovlecel
  • -4 catei de usturoi
  • -patrunjel verde tocat
  • -1,500-2000 ml supa de pasare
  • -o lingurita se sare
  • -50 g parmezan,aschii
  • -3 linguri de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Imi place cum ai denumit-o,fac si eu ceva asemanator,dar nu i-am dat nume.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de Conopida