Toate legumele le curatam, le spalam si le tocam cubulete, in afara de pastaile de fasole ce sunt congelate. Intr-o oala cam de 3 l, punem uleiul la incins. Cand s-a incins, punem ceapa, morcovul, telina, pastarnacul si calim la foc mic cam 7-8 min. Cand s-au calit, adaugam celelalte legume; cartoful, dovlecelul si pastaile de fasole. Mai calim inca 5 min si adaugam supa de pasare.
Punem sarea, (daca supa este din concentrat de gaina,(eu am avut gaina de la tara), trebuie atentie la sare, nu o sa mai fie nevoie de o lingurita!) acoperim cu un capac si lasam sa fiarba domol, cam 20 de minute. Dupa acest timp, adaugam pastele si mai lasam sa fiarba inca 8 min. Daca mai este nevoie, mai adaugam supa de pasare. Cand pastele au fiert, adaugam usturoiul pisat. Mai lasam sa dea un clocot si oprim focul. Servim supa asezonata cu patrunjel verde tocat si aschii de parmezan.
Este o supa plina de vitamine, de aceea am si numit-o "hora vitaminelor"!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii