autor:

autor

» » Supe de carne

Supa limpede

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
3 l apa, 300 gr. carne de vaca, 1/2 gaina, 1-2 buc. morcovi, 1 buc. patrunjel, 1 buc. pastirnac, 1 buc. telina, 1 buc. ceapa, sare, patrunjel verde, 1 albus

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea de vaca si cea de gaina se spala, se taie in bucati si se pun la fiert cu apa rece. Dupa ce carnea a dat in clocot si s-a luat spuma, se adauga zarzavaturile curatate si spalate si sarea. Se continua fierberea cu vasul acoperit, la foc potrivit. Cind carnea este fiarta, se strecoara supa intr-un castron, se lasa sa se raceasca si se inlatura toata grasimea adunata deasupra. Apoi se pune din nou la fiert, iar cind clocoteste se adauga albusul, batindu-se bine cu o furculita; cind acesta se depune la fund, supa ramine frumoasa si limpede. Se strecoara din nou, se mai da un clocot, se presara cu patrunjel verde tocat.
Se serveste in cesti, cu saleuri sau pateuri
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa limpede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema cu perisoare de pui

Supa crema cu perisoare de pui

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

3 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ion , 10 iunie 2015

    multumesk

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 august 2009

    Si eu prefer supa limpede...Felicitari pentru reteta...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 300 gr. carne de vaca
  • 1/2 gaina
  • 1-2 buc. morcovi
  • 1 buc. patrunjel
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. telina
  • 1 buc. ceapa
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 albus

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

ion

multumesk

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de curcan cu Galuste