autor:

FLORINEL

» » Supe de carne

SUPA LU ALY DE FIDEA

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
un pachet de fidea, un piept de pui la 1 kg. sau un pui la 2 kg., delikat de pasare, ardei gras rosu, aredi gars verde, un morcov, o ceapa, o radacina de patrunjel, 6 rosii, 1/2 lingurita piper alb macinat, o lingura ulei de masline, o legatura de patrunjel, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui sau puiul cu delikatul si piperul, se scoate si se adauga ardeiul taiat in patru, cel rosu si cel verde, morcovul, ceapa intrega crestata in capat sa nu se desfaca in supa, rosiile se dau pe razatoare si se pune doar sucul.

Se scot legumele, apoi se adauga fideaua, se mai lasa la fiert apoi se opreste focul si se serveste dupa pofta cu smantana sau simplu. Cine doreste poate pune cate ceva din legume si au un aspect fain sau se pot servi legumele ca felul doi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA LU ALY DE FIDEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Galuste de gris pentru supa de pui

Galuste de gris pentru supa de pui

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem bine cu furculita sa se faca spuma. Se

101 voturi    17 comentarii
30 min
Supe de carne
Supa crema cu piept de curcan

Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    buna reteta,merge.oricum la toate retetele de supa,daca stii sa combini ingredientele iese ceva bun.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Smantana se pune separat in ciorba sau se pune in toata oala la inceput?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • un pachet de fidea
  • un piept de pui la 1 kg. sau un pui la 2 kg.
  • delikat de pasare
  • ardei gras rosu
  • aredi gars verde
  • un morcov
  • o ceapa
  • o radacina de patrunjel
  • 6 rosii
  • 1/2 lingurita piper alb macinat
  • o lingura ulei de masline
  • o legatura de patrunjel
  • smantana

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

buna reteta,merge.oricum la toate retetele de supa,daca stii sa combini ingredientele iese ceva bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu pui si galusti