autor:

FLORINEL

» » Supe de carne

SUPA LU ALY DE FIDEA

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
un pachet de fidea, un piept de pui la 1 kg. sau un pui la 2 kg., delikat de pasare, ardei gras rosu, aredi gars verde, un morcov, o ceapa, o radacina de patrunjel, 6 rosii, 1/2 lingurita piper alb macinat, o lingura ulei de masline, o legatura de patrunjel, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui sau puiul cu delikatul si piperul, se scoate si se adauga ardeiul taiat in patru, cel rosu si cel verde, morcovul, ceapa intrega crestata in capat sa nu se desfaca in supa, rosiile se dau pe razatoare si se pune doar sucul.

Se scot legumele, apoi se adauga fideaua, se mai lasa la fiert apoi se opreste focul si se serveste dupa pofta cu smantana sau simplu. Cine doreste poate pune cate ceva din legume si au un aspect fain sau se pot servi legumele ca felul doi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA LU ALY DE FIDEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu somon

Supa cu somon

Am incercat aceasta supa in Helsinki si mi s-a parut extrem de gustoasa, satioasa si potrivita pentru

5 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa de limba cu taitei

Supa de limba cu taitei

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

12 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    buna reteta,merge.oricum la toate retetele de supa,daca stii sa combini ingredientele iese ceva bun.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Smantana se pune separat in ciorba sau se pune in toata oala la inceput?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • un pachet de fidea
  • un piept de pui la 1 kg. sau un pui la 2 kg.
  • delikat de pasare
  • ardei gras rosu
  • aredi gars verde
  • un morcov
  • o ceapa
  • o radacina de patrunjel
  • 6 rosii
  • 1/2 lingurita piper alb macinat
  • o lingura ulei de masline
  • o legatura de patrunjel
  • smantana

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

buna reteta,merge.oricum la toate retetele de supa,daca stii sa combini ingredientele iese ceva bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
supa de galusti