Se fierbe pieptul de pui sau puiul cu delikatul si piperul, se scoate si se adauga ardeiul taiat in patru, cel rosu si cel verde, morcovul, ceapa intrega crestata in capat sa nu se desfaca in supa, rosiile se dau pe razatoare si se pune doar sucul.
Se scot legumele, apoi se adauga fideaua, se mai lasa la fiert apoi se opreste focul si se serveste dupa pofta cu smantana sau simplu. Cine doreste poate pune cate ceva din legume si au un aspect fain sau se pot servi legumele ca felul doi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii