autor:

FLORINEL

» » Supe de carne

SUPA LU ALY DE FIDEA

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
un pachet de fidea, un piept de pui la 1 kg. sau un pui la 2 kg., delikat de pasare, ardei gras rosu, aredi gars verde, un morcov, o ceapa, o radacina de patrunjel, 6 rosii, 1/2 lingurita piper alb macinat, o lingura ulei de masline, o legatura de patrunjel, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui sau puiul cu delikatul si piperul, se scoate si se adauga ardeiul taiat in patru, cel rosu si cel verde, morcovul, ceapa intrega crestata in capat sa nu se desfaca in supa, rosiile se dau pe razatoare si se pune doar sucul.

Se scot legumele, apoi se adauga fideaua, se mai lasa la fiert apoi se opreste focul si se serveste dupa pofta cu smantana sau simplu. Cine doreste poate pune cate ceva din legume si au un aspect fain sau se pot servi legumele ca felul doi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA LU ALY DE FIDEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de gaina

Supa de gaina

Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece. Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Zeama de peste

Zeama de peste

Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul,

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    buna reteta,merge.oricum la toate retetele de supa,daca stii sa combini ingredientele iese ceva bun.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Smantana se pune separat in ciorba sau se pune in toata oala la inceput?

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • un pachet de fidea
  • un piept de pui la 1 kg. sau un pui la 2 kg.
  • delikat de pasare
  • ardei gras rosu
  • aredi gars verde
  • un morcov
  • o ceapa
  • o radacina de patrunjel
  • 6 rosii
  • 1/2 lingurita piper alb macinat
  • o lingura ulei de masline
  • o legatura de patrunjel
  • smantana

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

buna reteta,merge.oricum la toate retetele de supa,daca stii sa combini ingredientele iese ceva bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa asiatica de creveti la wok