Incepem prin a pune apa la fiert si doar cand clocoteste bagam coditele de porc si sare.In timp ce cozile fierb, se taie varza fideluta pe care o bagam in oala cand carnea e fiarta punem si cimbrul si mararul.Varza fierbe foarte repede, asa ca vom face un rantas subtire si la rece, adica nu prajim faina ci intr-un bol amestecam 2-3 linguri de ulei cu 3 linguri de faina(depinde cat de mare este oala) si bulion pana devine o pasta subtire , pe care o rasturnam incet in oala sa nu faca cocoloase si agaugam restul de bulion.Fierbem totul pana nu se mai simte gustul de faina.Smantana si ardeiul iute fac supa mai gustoasa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii