Incepem prin a pune apa la fiert si doar cand clocoteste bagam coditele de porc si sare.In timp ce cozile fierb, se taie varza fideluta pe care o bagam in oala cand carnea e fiarta punem si cimbrul si mararul.Varza fierbe foarte repede, asa ca vom face un rantas subtire si la rece, adica nu prajim faina ci intr-un bol amestecam 2-3 linguri de ulei cu 3 linguri de faina(depinde cat de mare este oala) si bulion pana devine o pasta subtire , pe care o rasturnam incet in oala sa nu faca cocoloase si agaugam restul de bulion.Fierbem totul pana nu se mai simte gustul de faina.Smantana si ardeiul iute fac supa mai gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii