autor:

Margareta

» » Supe de carne

Supa Lucsicos

Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2013

Ingrediente
Coada de porc - 1-2 buc., varza - una mare, rosii bulion - 1l, sare, dupa gust, cimbru o crenguta, marar o legatura, 1-2 linguri ulei, 2-3linguri faina alba

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Incepem prin a pune apa la fiert si doar cand clocoteste bagam coditele de porc si sare.In timp ce cozile fierb, se taie varza fideluta pe care o bagam in oala cand carnea e fiarta punem si cimbrul si mararul.Varza fierbe foarte repede, asa ca vom face un rantas subtire si la rece, adica nu prajim faina ci intr-un bol amestecam 2-3 linguri de ulei cu 3 linguri de faina(depinde cat de mare este oala) si bulion pana devine o pasta subtire , pe care o rasturnam incet in oala sa nu faca cocoloase si agaugam restul de bulion.Fierbem totul pana nu se mai simte gustul de faina.Smantana si ardeiul iute fac supa mai gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Lucsicos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
SUPA DE PERISOARE cu piept de pui

SUPA DE PERISOARE cu piept de pui

Legumele se taie marunt sau se rad si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Pieptul de

19 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supă de somon cu creveţi

Supă de somon cu creveţi

se curata ceapa, cateii de usturoi si cartofii. Se toaca ceapa, usturoiul si cartofii mărunt. Se

11 voturi    2 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Coada de porc - 1-2 buc.
  • varza - una mare
  • rosii bulion - 1l
  • sare
  • dupa gust
  • cimbru o crenguta
  • marar o legatura
  • 1-2 linguri ulei
  • 2-3linguri faina alba

Raporteaza reteta

Retete
de Margareta
Flori de dovleac pane

Flori de dovleac pane

Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite

8 voturi    13 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Pui cu bostan de placinta

Pui cu bostan de placinta

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Laste umplute

Laste umplute

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu cartofi si legume