Telina taiata subtire se fierbe citeva minute in apa clocotita. Se scoate, se scurge si se pune intr-o cratita cu o lingura buna de unt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba 10 minute. Se umple cu zeama de carne, iar daca este nevoie se mai adauga 1 litru de apa fierbinte. Daca se pune apa se adauga sare dupa gust. Se adauga la telina cartofii taiati foarte marunt. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba incet. Se trece telina si cartofii prin sita deasa, adaugind acestui piure putin lapte fierbinte, incorporindu-l cu 2 linguri de unt si putina apa.
Se serveste cu crutoane
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii