Reteta postata pe: 23 iulie 2009
Ingrediente
500. morcov, 2 cepe medii, 4 portocale ori 150ml.suc de portocale, 100ml.crema, 2 linguri mari de ulei pentru prajit, 1l. supa de gaina ori apa, sare si piper dupa gust, marar verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Curatim ciapa si morcovul le taiem marunt. Punem in cratita uleiul si prajim ciapa cu morcovul impreuna.Apoi turnam peste prajitura supa fierbinte si lasam la foc sa fiarba timp de 30 min.
Apoi facem c blenderu piure.
Scurgem portocalele in supa si punem crema, lasam sa fiarba, adaugam sarea si piperul dupa gust.
Punem in farfurie si ornamentam cu marar verde. Se serveste cu bucatele de pesmeti.
Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa piure din morcov" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate