Supa piure din morcov

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa piure din morcov

Ingrediente

  • 500. morcov
  • 2 cepe medii
  • 4 portocale ori 150ml.suc de portocale
  • 100ml.crema
  • 2 linguri mari de ulei pentru prajit
  • 1l. supa de gaina ori apa
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde

Mod de preparare

Curatim ciapa si morcovul le taiem marunt. Punem in cratita uleiul si prajim ciapa cu morcovul impreuna.Apoi turnam peste prajitura supa fierbinte si lasam la foc sa fiarba timp de 30 min.

Apoi facem c blenderu piure.

Scurgem portocalele in supa si punem crema, lasam sa fiarba, adaugam sarea si piperul dupa gust.

Punem in farfurie si ornamentam cu marar verde. Se serveste cu bucatele de pesmeti.

Pofta buna!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor