autor:

mariana

» » Supe de legume

Supa piure din morcov

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
500. morcov, 2 cepe medii, 4 portocale ori 150ml.suc de portocale, 100ml.crema, 2 linguri mari de ulei pentru prajit, 1l. supa de gaina ori apa, sare si piper dupa gust, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Curatim ciapa si morcovul le taiem marunt. Punem in cratita uleiul si prajim ciapa cu morcovul impreuna.Apoi turnam peste prajitura supa fierbinte si lasam la foc sa fiarba timp de 30 min.
Apoi facem c blenderu piure.
Scurgem portocalele in supa si punem crema, lasam sa fiarba, adaugam sarea si piperul dupa gust.
Punem in farfurie si ornamentam cu marar verde. Se serveste cu bucatele de pesmeti.

Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa piure din morcov" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors cu zdrente

Bors cu zdrente

Pulpele se pun la fiert,in apa rece, se spumuieste supa, se adauga ceapa si radacinoasele. In alta

17 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf

2 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 500. morcov
  • 2 cepe medii
  • 4 portocale ori 150ml.suc de portocale
  • 100ml.crema
  • 2 linguri mari de ulei pentru prajit
  • 1l. supa de gaina ori apa
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane