autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa poloneza din rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
supa de oase, rosii, zahar, faina, frunze de telina, ardei gras,oua, paste de tomate, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii grasi, rosiile si frunzele de telina se fierb in supa. Cand legumele sunt fierte , se paseaza. Din oua, faina, sare si putina apa se prepara o compozitie , care se toarna in supa cu un cornet din hartie. Se fierbe totul cca 10 min apoi se adauga zaharul.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa poloneza din rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supă cremă de brocoli- de post

Supă cremă de brocoli- de post

Încălziți uleiul într-o oală mare (a mea are 4l). Adăugați ceapa și 1/2 liguriță de sare.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa Tex- Mex cu pui si porumb(reteta mexicana)

Supa Tex- Mex cu pui si porumb(reteta mexicana)

Se incinge uleiul,se adauga puiul,cartofii,oregano,chili si chimenul si se calesc 5 min. Se adauga

4 voturi    1 comentariu
35 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • rosii
  • zahar
  • faina
  • frunze de telina
  • ardei gras,oua
  • paste de tomate
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Laste umplute