autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa poloneza din rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
supa de oase, rosii, zahar, faina, frunze de telina, ardei gras,oua, paste de tomate, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii grasi, rosiile si frunzele de telina se fierb in supa. Cand legumele sunt fierte , se paseaza. Din oua, faina, sare si putina apa se prepara o compozitie , care se toarna in supa cu un cornet din hartie. Se fierbe totul cca 10 min apoi se adauga zaharul.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa poloneza din rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de galuste

Supa de galuste

Se pun ceapa,morcovii si pastarnacul taiate cubulete la fiert in apa cu ulei.Se lasa sa dea primul

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa de rosii cu dovlecei

Supa de rosii cu dovlecei

Taiati rosiile bucati mai mari si puneti-le la fiert in 1.5 litri apa impreuna cu dovlecelul taiat

25 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • rosii
  • zahar
  • faina
  • frunze de telina
  • ardei gras,oua
  • paste de tomate
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

2 voturi    1 comentariu
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de broccoli