autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa poloneza din rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
supa de oase, rosii, zahar, faina, frunze de telina, ardei gras,oua, paste de tomate, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii grasi, rosiile si frunzele de telina se fierb in supa. Cand legumele sunt fierte , se paseaza. Din oua, faina, sare si putina apa se prepara o compozitie , care se toarna in supa cu un cornet din hartie. Se fierbe totul cca 10 min apoi se adauga zaharul.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa poloneza din rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Gazpacho cu portocala

Gazpacho cu portocala

Gazpacho este o reţetă spaniolă, o supă cremă rece de roşii, foarte gustoasă şi răcoritoare

0 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • rosii
  • zahar
  • faina
  • frunze de telina
  • ardei gras,oua
  • paste de tomate
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa Crema de Dovleac