autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa poloneza din rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
supa de oase, rosii, zahar, faina, frunze de telina, ardei gras,oua, paste de tomate, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii grasi, rosiile si frunzele de telina se fierb in supa. Cand legumele sunt fierte , se paseaza. Din oua, faina, sare si putina apa se prepara o compozitie , care se toarna in supa cu un cornet din hartie. Se fierbe totul cca 10 min apoi se adauga zaharul.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa poloneza din rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de fasole uscata

Ciorba de fasole uscata

Fasolea se alege,se spala,se lasa cateva ore la inmuiat, dupa care se va opari schimbandu-se de doua-trei

70 voturi    19 comentarii
1h
Supe de legume
Supa-crema cu crutoane aromate

Supa-crema cu crutoane aromate

1.Se curata legumele de coaja,se taie marunt apoi se spala bine cu apa rece si se pun intr-o craticioara

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • rosii
  • zahar
  • faina
  • frunze de telina
  • ardei gras,oua
  • paste de tomate
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post