Se curata ceapa, morcovul, gulia, patrunjelul, cartofii, conopida, ardeiul, rosia, mazarea. Rosia am oparit-o pentru a indeparta pielita, apoi am indepartat semintele.
Ceapa se taie cubulete, morcovul, patrunjelul si gulia se dau prin razatoarea mare. Conopida se desface in buchetele cat mai mici. Varza se da prin razatoarea de varza. Ardeiul si rosia se taie cubulete.
Se caleste ceapa intr-o lingura de ulei, apoi se adauga morcovul, patrunjeleul, gulia si ardeiul, lasandu-le sa se inmoie cateva minute.Se adauga apa. Cand incepe sa clocoteasa se adauga conopida si varza si dupa 20 minute se adauga cartofii, mazarea si rosia. Se lasa sa fiarba 30 minute, sa potriveste de sare si piper. Se adauga bulionul. Eu am pus trei liguri dar daca doriti puteti pune mai mult in fuctie da cate de acra va place supa. La final se pune o ramurica de leustean, se lasa sa dea un clocot si se opreste.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii