Se curata ceapa, morcovul si ardeiul gras, apoi se taie dupa preferinte. Eu toc ceapa marunt, morcovul il dau pe razatoarea mare, iar ardeiul il tai cubulete.
Cei 1,5 l de apa se pun pe foc, intr-un vas de ciorba. Cand se incalzeste apa, se adauga uleiul, apoi se adauga si legumele taiate/tocate, dupa care se lasa sa fiarba la foc mediu pana se inmoaie legumele(cca 10 minute). Se adauga orezul curatat si spalat, apoi se mai lasa vreo 10 minute, pana se inmoaie si acesta. Se adauga condimentele si sucul de rosii, apoi se mai fierb impreuna inca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul tocat si se serveste.
Eu pregatesc aceasta supa la foc mediu.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii