Se curata ceapa, morcovul si ardeiul gras, apoi se taie dupa preferinte. Eu toc ceapa marunt, morcovul il dau pe razatoarea mare, iar ardeiul il tai cubulete.
Cei 1,5 l de apa se pun pe foc, intr-un vas de ciorba. Cand se incalzeste apa, se adauga uleiul, apoi se adauga si legumele taiate/tocate, dupa care se lasa sa fiarba la foc mediu pana se inmoaie legumele(cca 10 minute). Se adauga orezul curatat si spalat, apoi se mai lasa vreo 10 minute, pana se inmoaie si acesta. Se adauga condimentele si sucul de rosii, apoi se mai fierb impreuna inca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul tocat si se serveste.
Eu pregatesc aceasta supa la foc mediu.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii