Se curata ceapa, morcovul si ardeiul gras, apoi se taie dupa preferinte. Eu toc ceapa marunt, morcovul il dau pe razatoarea mare, iar ardeiul il tai cubulete.
Cei 1,5 l de apa se pun pe foc, intr-un vas de ciorba. Cand se incalzeste apa, se adauga uleiul, apoi se adauga si legumele taiate/tocate, dupa care se lasa sa fiarba la foc mediu pana se inmoaie legumele(cca 10 minute). Se adauga orezul curatat si spalat, apoi se mai lasa vreo 10 minute, pana se inmoaie si acesta. Se adauga condimentele si sucul de rosii, apoi se mai fierb impreuna inca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul tocat si se serveste.
Eu pregatesc aceasta supa la foc mediu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii