Se curata ceapa, morcovul si ardeiul gras, apoi se taie dupa preferinte. Eu toc ceapa marunt, morcovul il dau pe razatoarea mare, iar ardeiul il tai cubulete.
Cei 1,5 l de apa se pun pe foc, intr-un vas de ciorba. Cand se incalzeste apa, se adauga uleiul, apoi se adauga si legumele taiate/tocate, dupa care se lasa sa fiarba la foc mediu pana se inmoaie legumele(cca 10 minute). Se adauga orezul curatat si spalat, apoi se mai lasa vreo 10 minute, pana se inmoaie si acesta. Se adauga condimentele si sucul de rosii, apoi se mai fierb impreuna inca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul tocat si se serveste.
Eu pregatesc aceasta supa la foc mediu.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii