Scoate sâmburii din pepene, scoate pulpa şi o pune în blender cu sucul de portocale. Mixează.
Pune într-o carafă şi lasă la frigider 30 de minute.
Pregăteşte frigărui de fructe alternând fiecare fruct pe beţisoare de lemn.
Aceasta este o reţeta pentru când ai musafiri, dar poţi face pentru tine şi mai simplu, făra frigărui.
Ornează după cum îţi vin idei şi după ce ai prin preajmă!



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii