Supă rece de pepene galben

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Supă rece de pepene galben

Ingrediente

  • 3 pepeni
  • 2 pahare cu suc de portocale
  • 1 pepene tăiat cubuleţe
  • câteva fructe de zmeură
  • 3 nectarine

Mod de preparare

Scoate sâmburii din pepene, scoate pulpa şi o pune în blender cu sucul de portocale. Mixează.

Pune într-o carafă şi lasă la frigider 30 de minute.

Pregăteşte frigărui de fructe alternând fiecare fruct pe beţisoare de lemn.

Aceasta este o reţeta pentru când ai musafiri, dar poţi face pentru tine şi mai simplu, făra frigărui.

Ornează după cum îţi vin idei şi după ce ai prin preajmă!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise