autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa rece de ridichi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 3 persoane): 1-2 legaturi de ridichi, , 1 ceapa mica, , 1 lingurita unt, , 1 lingurita faina, , 250 ml zeama de zarzavat (Knorr + apa), , 250 g Kefir, , sare, , piper alb macinat,, 1 lingurita mustar, , 1 lingurita maioneza, , 50 g slaninuta prajita.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ridichile, se spala si se taie feliute. Ceapa, curatata, se toaca marunt si se caleste in untul incins (pana devine sticloasa). Se adauga ridichile, se presara faina, se dunstuiesc putin si se sting cu zeama de zarzavat. Se fierb circa 5 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se incorporeaza Kefirul si se mixeaza (sau se trec printr-o sita) pana ce se obtine un piure fin. Se adauga sare, piper, mustarul si maioneza si se lasa supa sa se raceasca bine (cel putin o ora). Se serveste cu feliute de slanina prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de ridichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors de primavara

Bors de primavara

Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins,se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle

3 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Supă de varză roșie

Supă de varză roșie

Varza roșie se curăță de primele frunze, apoi se taie fâșii, care se taie la rândul lor bucățele. Ceapa

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 3 persoane): 1-2 legaturi de ridichi
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita faina
  • 250 ml zeama de zarzavat (Knorr + apa)
  • 250 g Kefir
  • sare
  • piper alb macinat,
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita maioneza
  • 50 g slaninuta prajita.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare cu jambon Supa crema de mazare cu jambon

In vasul cu unt, pe foc, se pun toate legumele curatate, spalate, taiate, mazarea, 1 lingurita cu sare, iar dupa ce s-au inmuiat,se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de ceapa Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg (sa nu se arda). Se lasa la calit pana ceapa devine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii cu busuioc