Se curata ridichile, se spala si se taie feliute. Ceapa, curatata, se toaca marunt si se caleste in untul incins (pana devine sticloasa). Se adauga ridichile, se presara faina, se dunstuiesc putin si se sting cu zeama de zarzavat. Se fierb circa 5 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se incorporeaza Kefirul si se mixeaza (sau se trec printr-o sita) pana ce se obtine un piure fin. Se adauga sare, piper, mustarul si maioneza si se lasa supa sa se raceasca bine (cel putin o ora). Se serveste cu feliute de slanina prajita.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii