autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa rece de ridichi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 3 persoane): 1-2 legaturi de ridichi, , 1 ceapa mica, , 1 lingurita unt, , 1 lingurita faina, , 250 ml zeama de zarzavat (Knorr + apa), , 250 g Kefir, , sare, , piper alb macinat,, 1 lingurita mustar, , 1 lingurita maioneza, , 50 g slaninuta prajita.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ridichile, se spala si se taie feliute. Ceapa, curatata, se toaca marunt si se caleste in untul incins (pana devine sticloasa). Se adauga ridichile, se presara faina, se dunstuiesc putin si se sting cu zeama de zarzavat. Se fierb circa 5 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se incorporeaza Kefirul si se mixeaza (sau se trec printr-o sita) pana ce se obtine un piure fin. Se adauga sare, piper, mustarul si maioneza si se lasa supa sa se raceasca bine (cel putin o ora). Se serveste cu feliute de slanina prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de ridichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA SIMPLA CU CARTOFI RAZALITI

SUPA SIMPLA CU CARTOFI RAZALITI

Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovul se trce prin razatoare la fel si cartofii. Intr-o oala

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa de morcovi si pesto de tarhon

Supa de morcovi si pesto de tarhon

Curata si taie morcovii rondele; Taie si ceapa verde marunt; Introdu morcovii si ceapa in blenderul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 3 persoane): 1-2 legaturi de ridichi
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita faina
  • 250 ml zeama de zarzavat (Knorr + apa)
  • 250 g Kefir
  • sare
  • piper alb macinat,
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita maioneza
  • 50 g slaninuta prajita.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Supa cu dovlecei