autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa rece de rosii

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
600 gr rosii, 2 catei de usturoi, un castravete, ulei, otet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Rosiile coapte se fierb inabusit timp de 5 minute, se aduga usturoiul, otetul si uleiul si se amesteca pina se ingroasa ca piureul. Se pune la rece. Se garnisete cu castravete taita cubulete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii rece - Gazpacho

Supa de rosii rece - Gazpacho

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate

12 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de rosii cu tapioca

Supa de rosii cu tapioca

Pentru ca rezulta multa supa, eu am pregatit-o cu jumatate din ingrediente. Rosiile si ceapa curatate

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 gr rosii
  • 2 catei de usturoi
  • un castravete
  • ulei
  • otet

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa minestrone fara carne